Toimitus

Tähdistön kirjoittajiin kuuluvat sekä Eurooppanuorten aktiivit että vaihtuvat asiantuntijat. Vuonna 2018 verkkolehden päätoimittajana toimii Karoliina Rajala, printtilehden päätoimittajana Iida Laurila ja julkaisun taittaja-kuvittajana Cecilia Aintila.

Tähdistön verkkotoimitukseen kuuluvat vuonna 2017-2018 Anna-Kaisa Itkonen, Annalotta Järvinen, Eleonoora Väänänen, Ella Kivisaari, Emil Bulut, Henri Vanhanen, Ida Pasanen, Jussi Aaltonen, Lauri-Adam Korvenmaa, Marianne Muurinen, Matleena Inget, Mauri Vidović, Nea Baarman, Risto Rajala, Sakke Teerikoski, Sofia Karttunen sekä Terhi Raikas.

Lisäksi Tähdistön kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän printtiversion toimituskuntaan kuuluvat Yannick Lahti, Alisa Sankala, Sini Saarni, Sean McLoughlin, Laura Saarinen ja Erik Immonen.

Etsimme kuitenkin koko ajan uusia toimittajia, eli jos kirjoittaminen kiinnostaa,  tutustu verkkosivuiltamme löytyvään kirjoitusohjeistukssen ja ota yhteyttä päätoimittajiin!

Yhteydenotot:

Postiosoite:

Tähdistö-lehti/Eurooppanuoret ry

Siltasaarenkatu 4, 7. kerros

00530 Helsinki

Finland

Sisältöpalaute:

karoliina.rajala@eurooppanuoret.fi (verkkolehti)

iida.laurila@eurooppanuoret.fi (printtilehti)

Ilmoitusmyynti:

mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi

KaroliinaRajala
Karoliina Rajala

Karoliina Rajala toimii Tähdistö-verkkolehden päätoimittajana.

Anna-Kaisa Itkonen
 Anna-Kaisa Itkonen

Anna-Kaisa Itkonen kirjoittaa Tähdistöön EU:n energia- ja ilmastopolitiikasta sekä jakaa sisäpiirin tietoa siitä, millaista EU:ssa on oikeasti olla töissä.

Annalotta Järvinen
 Annalotta Järvinen

Annalotta Järvinen on 20-vuotias yliopistoon suuntaava turkulainen. Avoin, utelias ja kiinnostunut maailman menoista. Kirjoittaa ja oppii Euroopasta Tähdistön verkkotoimituksen kautta yhä enemmän.

Eleonoora-Lapin liitto
 Eleonoora Väänänen

Eleonoora Väänänen valmistui St Andrewsin yliopistosta pääaineenaan kansainväliset suhteet sekä College of Europesta pääaineenaan EU:n kansainväliset suhteet ja diplomatia. Hän on ollut töissä Euroopan komission kehitysyhteistyön pääosastolla ja työskentelee parhaillaan projektikoordinaattorina Lapin liitolla.

Ella Kivisaari
 Ella Kivisaari

Ella Kivisaari on kauppa- ja valtiotieteen ylioppilas, joka suorittaa opintojaan Aberdeenin yliopistossa Skotlannissa, ja kevääksi 2018 hän suuntaa Erasmus-vaihtoon ScienesPo Rennesiin Ranskaan. Erityisen kiinnostunut Kivisaari on kansainvälisistä suhteista, ihmisoikeuksista, maailmantaloudesta, Skotlannin ja muun Britannian tulevasta suhteesta EU:hun sekä kansallismielisen äärioikeiston noususta Euroopan eri kansallisvaltioissa.

Emil Bulut
 Emil Bulut

Emil Bulut on ihmisoikeusaktivisti ja pitkän linjan toimija poliittisella kentällä. Erityisiä kiinnostuksen alueita hänelle ovat koulutus, ihmisoikeudet, EU:n ulkopolitiikka ja ilmastokysymykset.

Henri Vanhanen
 Henri Vanhanen

Henri Vanhanen on toimittaja Tähdistö- ja The Ulkopolitist -lehdissä. Hän on erikoistunut Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan sekä Euroopan ja Yhdysvaltain turvallisuuskysymyksiin.

Ida Pasanen
 Ida Pasanen

Ida Pasanen on valtio-opin maisteri, joka on opinnoissaan keskittynyt Euroopan unioniin.

Jussi Aaltonen
 Jussi Aaltonen

Jussi Aaltonen on politiikan tutkimuksen opiskelija Jyväskylän yliopistosta.

Lauri-Adam Korvenmaa
Lauri-Adam Korvenmaa

Lauri-Adam Korvenmaa on kestävään kehitykseen ja kansainväliseen politiikkaan erikoistunut käytännöllisen filosofian maisteriopiskelija. Opiskeluiden ohella Lauri-Adam on aktiivinen järjestötoimija Eurooppaliikkeessä, YK-nuorissa ja kansainvälisessä ympäristöliikkeessä. Lauri-Adam uskoo, että yhteinen tulevaisuutemme on EU:ssa ja vain siltoja rakentamalla voimme rakentaa tulevaisuuden kestävää hyvinvointia.

Marianne Muurinen
 Marianna Muurinen

Marianna Muurinen on Brysselissä työskentelevä englannin ja saksan kääntäjä, jonka erityisosaamiseen kuuluvat kielten lisäksi koulutuspolitiikka ja viestintä. Marianne kirjoittaa EU:n monikielisyydestä sekä alue- ja koulutuspolitiikasta kieliasiantuntijan näkökulmasta.

Matleena Inget
Matleena Inget

Matleena Inget on kauppatieteitä Tampereella opiskeleva Eurooppa-intoilija. Vankkumaton kiinnostus EU:n talousaluetta ja eurooppalaista nuoruutta kohtaan.

Mauri Vidovic
 Mauri Vidovic

Mauri Vidovic on ihmisten muuttoliikkeisiin ja yhteiskuntien monikulttuurisuteen erikoistunut Euroopan aluetutkimuksen maisteriopiskelija Helsingin yliopistolta. Erityisiin mielenkiinnon kohteisiin kuuluvat Iso-Britannian ja Irlannin yhteiskunta ja politiikka. Opintojen ohella kirjoittaja on toiminut kääntäjänä ja tulkkina eri tahoilla, kuten Kroatian suurlähetystössä, Helsingissä.

Nea Baarman
Nea Baarman

Nea Baarman on yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja liberaaleista arvoista kiinnostunut opiskelija Helsingistä. Hänen aiheensa keskittyvät laajaan kestävään kehitykseen.

Risto Rajala
Risto Rajala

Risto Rajala on Politiikan tutkimuksen maisteriopiskelija Helsingin yliopistosta.

Sakari Teerikoski
 Sakari Teerikoski

Sakari Teerikoski on Turussa ja Upsalassa opiskellut diplomi-insinööri joka tällä hetkellä työskentelee EU-komission teollisuuden pääosastolla Brysselissä. Sen lisäksi Sakke on aktiivinen ruotsalaisessa Swedish Association of International Affairs-järjestössä.

Sofia Karttunen
Sofia Karttunen

Sofia Karttunen on koulutukseltaan eurooppaoikeuden maisteri (LL.M) ja kiinnostunut erityisesti EU:n sisämarkkinaoikeudesta ja viestinnästä. Sofia työskentelee tällä hetkellä markkinointi- ja viestintätoimistojen edunvalvonnan parissa Brysselissä.

Terhi Raikas
Terhi Raikas

Terhi Raikas on valmistunut juristi ja venäjän kielen kääntäjä. Hän on erityisen kiinnostunut kirjoittamaan EU:n itäsuhteista ja ympäristökysymyksistä.