Mediakortti

Tähdistö on Eurooppanuoret ry:n julkaisema asiantuntija- ja järjestölehti, joka ilmestyy aktiivisesti digitaalisessa muodossa sekä vuonna 2018 kahtena printtijulkaisuna. Verkkolehden päätoimittajana toimii Karoliina Rajala ja printtilehden päätoimittajana Iida Laurila.

Tähdistö pyrkii edistämään Eurooppa-asioihin liittyvää keskustelua uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumattomalla tavalla. Julkaisuun kirjoittavat niin Eurooppanuorten aktiivit kuin EU-asioissa harjaantuneet asiantuntijat. Viime vuosina Tähdistössä on julkaistu tekstejä esimerkiksi suurlähettiläiltä, akateemikoilta ja europarlamentaarikoilta. Tähdistö on kolmekielinen julkaisu, jossa tekstejä ilmestyy suomen-, ruotsin-, ja englannin kielellä.

Kirjoittajien mielipiteet eivät sido julkaisijaa.

Lataa mediakorttimme tästä.

Lehden ilmestyminen:

Painettu lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, kerran keväällä ja kerran syksyllä. Lisäksi Tähdistön verkkosivuilla julkaistaan säännöllisesti uutta sisältöä.

Levikki:

Painetun lehden levikki on noin 2500. Lehti postitetaan Eurooppanuorten jäsenille ja yhteistyökumppaneille, minkä lisäksi sitä jaetaan erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Mediatiedot:

  • Paperi: Päällystämätön (uncoated)
  • Sivukoko: 180 x 260 mm
  • Paino: K-Print

Ilmoitukset:

Tähdistössä hyödynnetään vain koko sivun mainoksia. Mainoshinnoista sovitaan yritysyhteistyöhenkilö Ronja Marjamaan kanssa. Pyydämme aineiston sähköisesti PDF- tai JPG-muodossa, väriprofiilina CMYK, resoluutiona 300 dpi ja leikkausvarana 3 mm. Ilmoitukset toimitetaan etukäteen sovittuun määräaikaan mennessä osoitteeseen karoliina.rajala@eurooppanuoret.fi.

Ilmoitusmyynti:

Mikko Kymäläinen, mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi